Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14019
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Дюкарева, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Соколовська, Олена Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T09:21:28Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T09:21:28Z | - |
dc.date.issued | 2014-09-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва пастили з екстрактом стевії та еламіном "Смакота". Патент України на корисну модель № 92869, МПК (2014.01), A23G 3/00. Г. В. Дейниченко, Г. І. Дюкарева, О. О. Соколовська. № u 2014 02975. Заявл. 24.03.2014. Опубл. 10.09.2014, Бюл.№ 17. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14019 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва пастили з екстрактом стевії та еламіном, при якому в яєчний білок, сироп агаро-цукрово-патоковий, пюре яблучне, кислоту молочну, на стадії уварювання агаро-цукрово патокового сиропу вносять агар, попередньо замочений у водному екстракті стевії з концентрацією 0,7…1,2 %. На стадії збивання яєчного білка з цукром вносять пюре яблучне 49,5 %, яблучний пектин та еламін у концентраціях 0,45…0,65 % та 0,23…0,31 % відповідно до маси рецептурних компонентів, додають стевіозид у концентрації 0,04…0,06 % до маси яєчного білка. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;92869 | - |
dc.title | Спосіб виробництва пастили з екстрактом стевії та еламіном "Смакота" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.