Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14019
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorДюкарева, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorСоколовська, Олена Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-11-17T09:21:28Z-
dc.date.available2022-11-17T09:21:28Z-
dc.date.issued2014-09-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва пастили з екстрактом стевії та еламіном "Смакота". Патент України на корисну модель № 92869, МПК (2014.01), A23G 3/00. Г. В. Дейниченко, Г. І. Дюкарева, О. О. Соколовська. № u 2014 02975. Заявл. 24.03.2014. Опубл. 10.09.2014, Бюл.№ 17. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14019-
dc.description.abstractСпосіб виробництва пастили з екстрактом стевії та еламіном, при якому в яєчний білок, сироп агаро-цукрово-патоковий, пюре яблучне, кислоту молочну, на стадії уварювання агаро-цукрово патокового сиропу вносять агар, попередньо замочений у водному екстракті стевії з концентрацією 0,7…1,2 %. На стадії збивання яєчного білка з цукром вносять пюре яблучне 49,5 %, яблучний пектин та еламін у концентраціях 0,45…0,65 % та 0,23…0,31 % відповідно до маси рецептурних компонентів, додають стевіозид у концентрації 0,04…0,06 % до маси яєчного білка.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;92869-
dc.titleСпосіб виробництва пастили з екстрактом стевії та еламіном "Смакота"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
92869.pdf145.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.