Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14014
Название: | Спосіб виробництва продуктів із редьки |
Авторы: | Селютіна, Галина Анатоліївна Виродова, Оксана Володимирівна Іванніков, Павло Васильович |
Дата публикации: | 26-авг-2014 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва продуктів із редьки. Патент України на корисну модель № 92658, МПК A23L 1/214 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков. № u 2014 03392. Заявл. 03.04.2014. Опубл. 26.08.2014, Бюл.№ 16. 4 с. |
Серия/номер: | 11;92658 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва продуктів із редьки, що включає інспектування, мийку, очищення та подрібнення, укладання в тару, приготування маринаду, що містить воду, цукор-пісок, сіль, оцтову або лимонну кислоту, заливку овочевої сировини маринадом, герметичне закупорювання та стерилізацію, причому редька додатково піддається вимочуванню в 1 % розчині солей калію протягом 15…30 хвилин, а маринад містить сік журавлини. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14014 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
92658.pdf | 146.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.