Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13925
Название: Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої
Авторы: Любенко, Галина Дмитрівна
Обозна, Маргарита Василівна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Оболкіна, Вера Іллічна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Федір Всеволодович
Дата публикации: 10-июн-2014
Библиографическое описание: Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої. Патент України на корисну модель № 90878, МПК (2014.01), A23L 1/00. Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, І. О. Крапівницька, В. І. Оболкіна, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой. № u 2014 00721. Заявл. 27.01.2014. Опубл. 10.06.2014, Бюл.№ 11. 6 с.
Серия/номер: 11;90878
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої включає підготовку компонентів, а саме: цукру, молочної сировини, структуроутворювачів, їх набрякання, витримування, теплову обробку, охолодження та їх внесення, а також додавання крохмальної патоки й уварювання отриманої суміші, з подальшим її зберіганням. Як структуроутворювачі використовують суміш пектину цитрусового низькоетерифікованого та крохмалю кукурудзяного модифікованого, а для утворення кальцієвих містків використовують цитрат кальцію, як молочну сировину використовують молоко сухе незбиране з масовою часткою жиру 25 %, для збільшення терміну зберігання продукт піддають низькотемпературній обробці за температури -18±1 °C.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13925
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
90878.pdf166.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.