Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13869
Назва: Сучасні шляхи підвищення ресурсного потенціалу м'ясопереробної галузі
Автори: Криштопа, І.О.
Науковий керівник : Гринченко, Н.Г.
Ключові слова: м'ясопереробна галузь;ресурсний потенціал
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Криштопа І. О. Сучасні шляхи підвищення ресурсного потенціалу м'ясопереробної галузі / наук. керівник Н. Г. Гринченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 56.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13869
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_krishtopa_stor56_2022.pdf154.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.