Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13656
Название: | Спосіб виробництва хлібобулочних виробів |
Авторы: | Олійник, Світлана Георгіївна Степанькова, Галина Вячеславівна Ширкін, Андрій Олександрович Крюкова, Марина Сергіївна |
Дата публикации: | 10-окт-2013 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва хлібобулочних виробів. Патент України на корисну модель № 84032, МПК A21D 8/02 (2006.01). С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, А. О. Ширкін, М. С. Крюкова. № u 2013 04005. Заявл. 01.04.2013. Опубл. 10.10.2013, Бюл.№ 19. 5 с. |
Серия/номер: | 11;84032 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва хлібобулочних виробів включає з'єднання збагачувальної добавки з рештою передбаченої рецептурою сировини, замішування та дозрівання тіста, формування і вистоювання тістових заготовок, їх випікання. Як збагачувальну добавку використовують дрібнодиспергований жмих зародків кукурудзи з розміром часток не більше 50 мкм у кількості 10,0-25,0 % від маси борошна, що вноситься у тісто у сухому вигляді без попередньої підготовки. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13656 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
84032.pdf | 162 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.