Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13277
Назва: Спосіб виробництва трикомпонентної плодово-ягідної пасти
Автори: Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Касабова, Катерина Рубенівна
Бабаєв, Сергій Олександрович
Дата публікації: 10-кві-2019
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва трикомпонентної плодово-ягідної пасти. Патент України на корисну модель № 133389, МПК (2019.01) A23L 21/10 (2016.01) A23L 19/00 A23L 21/12 (2016.01). О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, К. Р. Касабова, С. О. Бабаєв; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 08342; заявл. 30.07.2018; опубл. 10.04.2019, Бюл.№ 7. 5 с.
Серія/номер: 11;133389
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва трикомпонентної плодово-ягідної пасти включає попередню обробку вихідних компонентів, бланшування, протирання, змішування, концентрування, фасування в скляну тару та стерилізацію. Здійснюється окреме бланшування дикорослої сировини в 1…2 % розчині лимонної кислоти при температурі 60…65 °C протягом 2…4 хв, з подальшим концентрування отриманого пюре за температури 55 °C протягом 1,5 хв., до вмісту сухих речовин 30 %. Компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: яблука - 60±2,5; журавлина - 30±2,5; ожина - 10±2,5.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13277
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
133389.pdf157 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.