Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13277
Назва: | Спосіб виробництва трикомпонентної плодово-ягідної пасти |
Автори: | Загорулько, Олексій Євгенович Загорулько, Андрій Миколайович Касабова, Катерина Рубенівна Бабаєв, Сергій Олександрович |
Дата публікації: | 10-кві-2019 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва трикомпонентної плодово-ягідної пасти. Патент України на корисну модель № 133389, МПК (2019.01) A23L 21/10 (2016.01) A23L 19/00 A23L 21/12 (2016.01). О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, К. Р. Касабова, С. О. Бабаєв; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 08342; заявл. 30.07.2018; опубл. 10.04.2019, Бюл.№ 7. 5 с. |
Серія/номер: | 11;133389 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва трикомпонентної плодово-ягідної пасти включає попередню обробку вихідних компонентів, бланшування, протирання, змішування, концентрування, фасування в скляну тару та стерилізацію. Здійснюється окреме бланшування дикорослої сировини в 1…2 % розчині лимонної кислоти при температурі 60…65 °C протягом 2…4 хв, з подальшим концентрування отриманого пюре за температури 55 °C протягом 1,5 хв., до вмісту сухих речовин 30 %. Компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: яблука - 60±2,5; журавлина - 30±2,5; ожина - 10±2,5. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13277 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
133389.pdf | 157 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.