Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13277
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загорулько, Олексій Євгенович | - |
dc.contributor.author | Загорулько, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Касабова, Катерина Рубенівна | - |
dc.contributor.author | Бабаєв, Сергій Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T18:19:41Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T18:19:41Z | - |
dc.date.issued | 2019-04-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва трикомпонентної плодово-ягідної пасти. Патент України на корисну модель № 133389, МПК (2019.01) A23L 21/10 (2016.01) A23L 19/00 A23L 21/12 (2016.01). О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, К. Р. Касабова, С. О. Бабаєв; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 08342; заявл. 30.07.2018; опубл. 10.04.2019, Бюл.№ 7. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13277 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва трикомпонентної плодово-ягідної пасти включає попередню обробку вихідних компонентів, бланшування, протирання, змішування, концентрування, фасування в скляну тару та стерилізацію. Здійснюється окреме бланшування дикорослої сировини в 1…2 % розчині лимонної кислоти при температурі 60…65 °C протягом 2…4 хв, з подальшим концентрування отриманого пюре за температури 55 °C протягом 1,5 хв., до вмісту сухих речовин 30 %. Компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: яблука - 60±2,5; журавлина - 30±2,5; ожина - 10±2,5. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;133389 | - |
dc.title | Спосіб виробництва трикомпонентної плодово-ягідної пасти | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
133389.pdf | 157 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.