Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13277
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагорулько, Олексій Євгенович-
dc.contributor.authorЗагорулько, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.contributor.authorБабаєв, Сергій Олександрович-
dc.date.accessioned2022-11-11T18:19:41Z-
dc.date.available2022-11-11T18:19:41Z-
dc.date.issued2019-04-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва трикомпонентної плодово-ягідної пасти. Патент України на корисну модель № 133389, МПК (2019.01) A23L 21/10 (2016.01) A23L 19/00 A23L 21/12 (2016.01). О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, К. Р. Касабова, С. О. Бабаєв; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 08342; заявл. 30.07.2018; опубл. 10.04.2019, Бюл.№ 7. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13277-
dc.description.abstractСпосіб виробництва трикомпонентної плодово-ягідної пасти включає попередню обробку вихідних компонентів, бланшування, протирання, змішування, концентрування, фасування в скляну тару та стерилізацію. Здійснюється окреме бланшування дикорослої сировини в 1…2 % розчині лимонної кислоти при температурі 60…65 °C протягом 2…4 хв, з подальшим концентрування отриманого пюре за температури 55 °C протягом 1,5 хв., до вмісту сухих речовин 30 %. Компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: яблука - 60±2,5; журавлина - 30±2,5; ожина - 10±2,5.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;133389-
dc.titleСпосіб виробництва трикомпонентної плодово-ягідної пастиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
133389.pdf157 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.