Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13243
Назва: Спосіб виробництва багатокомпонентної плодоовочевої пасти
Автори: Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Гордієнко, Ірина Олександрівна
Дата публікації: 10-кві-2019
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва багатокомпонентної плодоовочевої пасти. Патент України на корисну модель № 133551, МПК (2019.01) A23L 21/10 (2016.01) A23L 21/12 (2016.01) A23L 19/00. О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, І. О. Гордієнко; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 11367; заявл. 19.11.2018; опубл. 10.04.2019, Бюл.№ 7. 5 с.
Серія/номер: 11;133551
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва багатокомпонентної плодоовочевої пасти включає підготовку сировини, бланшування, протирання, змішування, концентрування, фасування, стерилізацію. Бланшування нетрадиційної рослинної сировини (обліпихи, аронії чорноплідної) проводять окремо в 1….2 % розчині лимонної кислоти при температурі 65…70 °C протягом 2…6 хв, а концентрування плодоовочевої маси проводять при температурі 50…55 °C до вмісту сухих речовин 28…30 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13243
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
133551.pdf168.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.