Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13243
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загорулько, Олексій Євгенович | - |
dc.contributor.author | Загорулько, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Гордієнко, Ірина Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T14:33:59Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T14:33:59Z | - |
dc.date.issued | 2019-04-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва багатокомпонентної плодоовочевої пасти. Патент України на корисну модель № 133551, МПК (2019.01) A23L 21/10 (2016.01) A23L 21/12 (2016.01) A23L 19/00. О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, І. О. Гордієнко; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 11367; заявл. 19.11.2018; опубл. 10.04.2019, Бюл.№ 7. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13243 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва багатокомпонентної плодоовочевої пасти включає підготовку сировини, бланшування, протирання, змішування, концентрування, фасування, стерилізацію. Бланшування нетрадиційної рослинної сировини (обліпихи, аронії чорноплідної) проводять окремо в 1….2 % розчині лимонної кислоти при температурі 65…70 °C протягом 2…6 хв, а концентрування плодоовочевої маси проводять при температурі 50…55 °C до вмісту сухих речовин 28…30 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;133551 | - |
dc.title | Спосіб виробництва багатокомпонентної плодоовочевої пасти | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
133551.pdf | 168.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.