Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13243
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагорулько, Олексій Євгенович-
dc.contributor.authorЗагорулько, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorГордієнко, Ірина Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-11-11T14:33:59Z-
dc.date.available2022-11-11T14:33:59Z-
dc.date.issued2019-04-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва багатокомпонентної плодоовочевої пасти. Патент України на корисну модель № 133551, МПК (2019.01) A23L 21/10 (2016.01) A23L 21/12 (2016.01) A23L 19/00. О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, І. О. Гордієнко; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 11367; заявл. 19.11.2018; опубл. 10.04.2019, Бюл.№ 7. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13243-
dc.description.abstractСпосіб виробництва багатокомпонентної плодоовочевої пасти включає підготовку сировини, бланшування, протирання, змішування, концентрування, фасування, стерилізацію. Бланшування нетрадиційної рослинної сировини (обліпихи, аронії чорноплідної) проводять окремо в 1….2 % розчині лимонної кислоти при температурі 65…70 °C протягом 2…6 хв, а концентрування плодоовочевої маси проводять при температурі 50…55 °C до вмісту сухих речовин 28…30 %.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;133551-
dc.titleСпосіб виробництва багатокомпонентної плодоовочевої пастиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
133551.pdf168.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.