Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13236
Название: | Спосіб виробництва багатокомпонентного плодоовочевого порошку |
Авторы: | Загорулько, Олексій Євгенович Загорулько, Андрій Миколайович Гордієнко, Ірина Олександрівна |
Дата публикации: | 10-июн-2019 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва багатокомпонентного плодоовочевого порошку. Патент України на корисну модель № 134921, МПК (2019.01) A23L 19/15 (2016.01) A23L 21/00. О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, І. О. Гордієнко; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 13088; заявл. 29.12.2018; опубл. 10.06.2019, Бюл.№ 11. 5 с. |
Серия/номер: | 11;134921 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва багатокомпонентного плодоовочевого порошку включає підготовку сировини, подрібнення, термообробку маси НВЧ-нагріванням до розварювання подрібненої маси, вакуум-високочастотне сушіння НВЧ-нагріванням, фасування. Концентрування плодоовочевої маси проводять в роторному плівковому апараті за температури 50…55 °C протягом 1…1,5 хв до вмісту сухих речовин 35…40 %, а її досушування в ІЧ-полі вальцьової сушарки за температури 60 °C протягом 80 с, при цьому беруть яблуко, гарбуз, буряк, обліпиху та аронію чорноплідну. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13236 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
134921.pdf | 163.81 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.