Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13236
Название: Спосіб виробництва багатокомпонентного плодоовочевого порошку
Авторы: Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Гордієнко, Ірина Олександрівна
Дата публикации: 10-июн-2019
Библиографическое описание: Спосіб виробництва багатокомпонентного плодоовочевого порошку. Патент України на корисну модель № 134921, МПК (2019.01) A23L 19/15 (2016.01) A23L 21/00. О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, І. О. Гордієнко; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 13088; заявл. 29.12.2018; опубл. 10.06.2019, Бюл.№ 11. 5 с.
Серия/номер: 11;134921
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва багатокомпонентного плодоовочевого порошку включає підготовку сировини, подрібнення, термообробку маси НВЧ-нагріванням до розварювання подрібненої маси, вакуум-високочастотне сушіння НВЧ-нагріванням, фасування. Концентрування плодоовочевої маси проводять в роторному плівковому апараті за температури 50…55 °C протягом 1…1,5 хв до вмісту сухих речовин 35…40 %, а її досушування в ІЧ-полі вальцьової сушарки за температури 60 °C протягом 80 с, при цьому беруть яблуко, гарбуз, буряк, обліпиху та аронію чорноплідну.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13236
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
134921.pdf163.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.