Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13236
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗагорулько, Олексій Євгенович-
dc.contributor.authorЗагорулько, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorГордієнко, Ірина Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-11-11T13:32:50Z-
dc.date.available2022-11-11T13:32:50Z-
dc.date.issued2019-06-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва багатокомпонентного плодоовочевого порошку. Патент України на корисну модель № 134921, МПК (2019.01) A23L 19/15 (2016.01) A23L 21/00. О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, І. О. Гордієнко; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 13088; заявл. 29.12.2018; опубл. 10.06.2019, Бюл.№ 11. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13236-
dc.description.abstractСпосіб виробництва багатокомпонентного плодоовочевого порошку включає підготовку сировини, подрібнення, термообробку маси НВЧ-нагріванням до розварювання подрібненої маси, вакуум-високочастотне сушіння НВЧ-нагріванням, фасування. Концентрування плодоовочевої маси проводять в роторному плівковому апараті за температури 50…55 °C протягом 1…1,5 хв до вмісту сухих речовин 35…40 %, а її досушування в ІЧ-полі вальцьової сушарки за температури 60 °C протягом 80 с, при цьому беруть яблуко, гарбуз, буряк, обліпиху та аронію чорноплідну.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;134921-
dc.titleСпосіб виробництва багатокомпонентного плодоовочевого порошкуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
134921.pdf163.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.