Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13221
Назва: | Спосіб виробництва бісквіту |
Автори: | Дюкарева, Галина Іванівна Гасанова, Анна Едуардівна Дейниченко, Григорій Вікторович |
Дата публікації: | 25-жов-2012 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва бісквіту. Патент України на корисну модель № 74331, МПК A21D 13/08 (2006.01). Г. І. Дюкарева, А. Е. Гасанова, Г. В. Дейниченко. № u 2012 04097. Заявл. 03.04.2012. Опубл. 25.10.2012, Бюл.№ 20. 4 с. |
Серія/номер: | 11;74331 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва бісквіту включає збивання яєчного меланжу з цукрозамінником, внесення цукру, кориці, крохмалю та пшеничної висівки, додавання борошна і подальше збивання отриманого бісквітного тіста, випікання. Як цукрозамінник використовують стевіозид. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13221 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
74331.pdf | 146.19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.