Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13221
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дюкарева, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Гасанова, Анна Едуардівна | - |
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T12:25:05Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T12:25:05Z | - |
dc.date.issued | 2012-10-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва бісквіту. Патент України на корисну модель № 74331, МПК A21D 13/08 (2006.01). Г. І. Дюкарева, А. Е. Гасанова, Г. В. Дейниченко. № u 2012 04097. Заявл. 03.04.2012. Опубл. 25.10.2012, Бюл.№ 20. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13221 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва бісквіту включає збивання яєчного меланжу з цукрозамінником, внесення цукру, кориці, крохмалю та пшеничної висівки, додавання борошна і подальше збивання отриманого бісквітного тіста, випікання. Як цукрозамінник використовують стевіозид. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;74331 | - |
dc.title | Спосіб виробництва бісквіту | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.