Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13221
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДюкарева, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorГасанова, Анна Едуардівна-
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.date.accessioned2022-11-11T12:25:05Z-
dc.date.available2022-11-11T12:25:05Z-
dc.date.issued2012-10-25-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва бісквіту. Патент України на корисну модель № 74331, МПК A21D 13/08 (2006.01). Г. І. Дюкарева, А. Е. Гасанова, Г. В. Дейниченко. № u 2012 04097. Заявл. 03.04.2012. Опубл. 25.10.2012, Бюл.№ 20. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13221-
dc.description.abstractСпосіб виробництва бісквіту включає збивання яєчного меланжу з цукрозамінником, внесення цукру, кориці, крохмалю та пшеничної висівки, додавання борошна і подальше збивання отриманого бісквітного тіста, випікання. Як цукрозамінник використовують стевіозид.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;74331-
dc.titleСпосіб виробництва бісквітуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
74331.pdf146.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.