Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12099
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Бідюк, Дмитро Олегович
Борисова, Аліна Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Перцевий, Микола Федорович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Колесник, Алена Вікторівна
Бірка, Адріана
Дата публікації: 25-лют-2015
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового: патент України на корисну модель № 96821, A23C 19/08. № u 2014 05322. Ф. В. Перцевий, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, П. В. Гурський, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, М. В. Обозна, З. Е. Гарнцарек, Б. Ч. Гарнцарек, І. О. Крапівницька, А. В. Колесник, Б. Адріана. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.02.2015, Бюл.№ 4. 4 с.
Серія/номер: 11;96821
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова, як сіль плавильна використовується цитрат натрію. Для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин агароїду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12099
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
96821.pdf156.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.