Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12099
Название: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Авторы: Перцевий, Федір Всеволодович
Бідюк, Дмитро Олегович
Борисова, Аліна Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Перцевий, Микола Федорович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Колесник, Алена Вікторівна
Бірка, Адріана
Дата публикации: 25-фев-2015
Библиографическое описание: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового: патент України на корисну модель № 96821, A23C 19/08. № u 2014 05322. Ф. В. Перцевий, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, П. В. Гурський, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, М. В. Обозна, З. Е. Гарнцарек, Б. Ч. Гарнцарек, І. О. Крапівницька, А. В. Колесник, Б. Адріана. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.02.2015, Бюл.№ 4. 4 с.
Серия/номер: 11;96821
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова, як сіль плавильна використовується цитрат натрію. Для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин агароїду.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12099
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
96821.pdf156.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.