Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11111
Title: Вступ до спеціальності
Authors: Скворчевська, Є.Л.
Keywords: освітні теорії;методологія;педагогічна діяльність;обґрунтовані рішення;здатність вчитися;здатність працювати;здатність спілкуватися
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Скворчевська Є. Л. Вступ до спеціальності: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 015 «Професійна освіта» (015.37 Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології), денної та заочної форми навчання. Харків: ДБТУ, 2022. 89 с.
Abstract: В методичних вказівках міститься план виконання практичних занять з методичним інструментарієм до кожного заняття, питання до перевірки та список літератури.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11111
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vstup_ahrarne_vyrobnytstvo_1_PO_PR_MV_2022.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.