Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10954
Назва: Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів
Автори: Захаренко, Віталій Олександрович
Колесник, Тетяна Леонідівна
Ключові слова: матеріалознавство;виробництво;технологія виробництва;товари;споживчі товари
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів денної та заочної форм навчання ступеня освіти бакалавр факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю / уклад. : В. О. Захаренко, Т. Л. Колесник. Х. : ХДУХТ, 2016. 46 с.
Короткий огляд (реферат): При самостійному вивченні дисципліни "Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів" необхідно, щоб майбутні фахівці-товарознавці усвідомили необхідність впровадження нової техніки і технології, навчилися аналізувати технології виробництва товарів таїх вплив на формування споживних властивостей та якості. Діючим навчальним планом передбачається написання студентами другого курсу факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю курсової роботи з дисципліни "Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів". Методичні вказівки до виконання курсової роботи допоможуть студентам правильно обрати тему роботи, вивчити послідовність етапів виконання курсової роботи, глибше ознайомитися з вимогами до виконання наукової роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10954
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vkaz_do_kursovih_robit_materialoznavstvo_ta_osnovi_tehnol_virobn_spozhivch_tovariv_2016.pdf379.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.