Поиск


Текущие фильтры:


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-9 из 9.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2013Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Бондаренко, В. А.
2014-05-22Інноваційні технології виробництва плавлених сирних продуктів без солей-плавильниківПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2011-04-19Інноваційні технології сирних виробів на основі твердих сичугових сирів з використанням процесів механоактивації та кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.
2014-05-22Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАРПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2013Інноваційні підходи до інтеграції наукових розробок у навчальний процес під час професійної підготовки інженерів-технологівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Юр’єва, О. О.
2016Нове слово в технології отримання продуктів для здорового харчування на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Таубер, Р. Д.; Гасанова, А. Е.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П.
2016Механохімічні процеси під час підготовки сичугових сирів до плавлення в технології сирних виробівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П.
2012Інноваційні технології виробництва пастоподібних плавлених сирів із використанням процесів механодеструкції та кріодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Лосєва, С. М.
2012Інноваційні технології виробництва пастоподібних плавлених сирів без солей-плавителівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Лосєва, С. М.