Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 37.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2002
Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчування
Простаков, Олександр Олександрович
;
Дуб, Володимир Васильович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра устаткування підприємств харчування
2002
Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві продуктів харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчуванн
2002
Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості Киргизьких національних борошняних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Черевко, Олександр Іванович
;
Кірієва, Тетяна Віталіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
2002-10-15
Спосіб одержання комплексного органо-мінерального добрива на основі побутових відходів (тверді побутові відходи та осад стічних вод)
Мостепанюк, Андрій Андрійович
;
Усцький, Іван Мирославович
;
Корінько, Іван Васильович
;
Кисіль, Володимир Іванович
;
Болтенков, Юрій Олексійович
;
Скрильник, Євген Володимирович
;
Малюга, Юрій Єгорович
;
Яровенко, Олексій Андрійович
;
Смол'янинов, Іван Іванович
;
Чекар, Олена Юріївна
;
Дегтярьов, Василь Володимирович
;
Зінченко, Марія Георгіївна
;
Євтушенко, Микола Дмитрович
;
Торосов, Артем Сергійович
;
Дегтярьов, Володимир Васильович
;
Гринченко, Тимур Олександрович
;
Карпач, Костянтин Станіславович
;
Карпач, Костянтин Станіславович
2002-12-16
Спосіб спектрофотометричного визначення вмісту катіонних поверхнево-активних речовин у водних розчинах
Шаповалов, Сергій Андрійович
;
Свіщова, Яна Олександрівна
2002
Повышение долговечности длинномерных деталей путем нанесения покрытий: дисс. на соискание уч. степени канд. техн. наук : 05.02.01 - материаловедение
Скобло, Тамара Семеновна
;
Мартыненко, Александр Дмитриевич
2002
Сопоставительный анализ изготовления и эксплуатации двухслойных прокатных валков из высокохромистого чугуна в отечественном и зарубежном производстве
Скобло, Т.С.
;
Попова, Е.Г.
2002
Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Ратушний, Олександр Сергійович
;
Топольник, Віра Григорівна
2002
Наукові основи теорії та техніки сушіння харчової сировини у масообмінних модулях: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Гришин, Михайло Олександрович
;
Погожих, Микола Іванович
2002
Розробка електромембранної установки підготовки мінералізованих артезіанських вод для харчових виробництв: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Торяник, Олександр Іванович
;
Омар, Туркі Мамдох Ершидат
Перегляд
Автор
2
Скобло, Т. С.
2
Соколовський, Д.
1
Аніщенко, А.
1
Бойко, Іван Григорович
1
Болтенков, Юрій Олексійович
1
Власовец, В. М.
1
Горбатюк, Наталія Миколаївна
1
Гордієнко, Інна Миколаївна
1
Гринченко, Тимур Олександрович
1
Гришин, Іван Якович
.
далі >
Тема
2
carrot
2
processing
2
trade enterprises
2
математическое моделирование
2
математичне моделювання
2
морква
1
acceptable level of risk
1
accounting financial accounts
1
additions
1
adsorb ability
.
далі >