Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 36 (Search time: 0.013 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2002
Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчування
Простаков, Олександр Олександрович
;
Дуб, Володимир Васильович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра устаткування підприємств харчування
2002
Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві продуктів харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчуванн
2002
Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості Киргизьких національних борошняних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Черевко, Олександр Іванович
;
Кірієва, Тетяна Віталіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
2002-10-15
Спосіб одержання комплексного органо-мінерального добрива на основі побутових відходів (тверді побутові відходи та осад стічних вод)
Мостепанюк, Андрій Андрійович
;
Усцький, Іван Мирославович
;
Корінько, Іван Васильович
;
Кисіль, Володимир Іванович
;
Болтенков, Юрій Олексійович
;
Скрильник, Євген Володимирович
;
Малюга, Юрій Єгорович
;
Яровенко, Олексій Андрійович
;
Смол'янинов, Іван Іванович
;
Чекар, Олена Юріївна
;
Дегтярьов, Василь Володимирович
;
Зінченко, Марія Георгіївна
;
Євтушенко, Микола Дмитрович
;
Торосов, Артем Сергійович
;
Дегтярьов, Володимир Васильович
;
Гринченко, Тимур Олександрович
;
Карпач, Костянтин Станіславович
;
Карпач, Костянтин Станіславович
2002-12-16
Спосіб спектрофотометричного визначення вмісту катіонних поверхнево-активних речовин у водних розчинах
Шаповалов, Сергій Андрійович
;
Свіщова, Яна Олександрівна
2002
Повышение долговечности длинномерных деталей путем нанесения покрытий: дисс. на соискание уч. степени канд. техн. наук : 05.02.01 - материаловедение
Скобло, Тамара Семеновна
;
Мартыненко, Александр Дмитриевич
2002
Сопоставительный анализ изготовления и эксплуатации двухслойных прокатных валков из высокохромистого чугуна в отечественном и зарубежном производстве
Скобло, Т.С.
;
Попова, Е.Г.
2002
Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Ратушний, Олександр Сергійович
;
Топольник, Віра Григорівна
2002
Наукові основи теорії та техніки сушіння харчової сировини у масообмінних модулях: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Гришин, Михайло Олександрович
;
Погожих, Микола Іванович
2002
Розробка електромембранної установки підготовки мінералізованих артезіанських вод для харчових виробництв: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Торяник, Олександр Іванович
;
Омар, Туркі Мамдох Ершидат
Discover
Author
2
Соколовський, Д.
1
Аніщенко, А.
1
Бойко, Іван Григорович
1
Болтенков, Юрій Олексійович
1
Власовец, В. М.
1
Горбатюк, Наталія Миколаївна
1
Гордієнко, Інна Миколаївна
1
Гринченко, Тимур Олександрович
1
Гришин, Іван Якович
1
Грідасов, Валентин Ілліч
.
next >
Subject
2
carrot
2
processing
2
trade enterprises
2
математическое моделирование
2
математичне моделювання
2
морква
1
acceptable level of risk
1
accounting financial accounts
1
additions
1
adsorb ability
.
next >
Has File(s)
36
true