Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-2 из 2.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2020
Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютамінази
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Мурликіна, Наталія Віталіївна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2023
Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Ладика, Віктор Іванович
;
Сметанська, Ірина Миколаївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
Просмотр
Автор
2
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
2
Омельченко, Світлана Борисівна
1
Гринченко, Ольга Олексіївна
1
Камсуліна, Наталія Валеріївна
1
Ладика, Віктор Іванович
1
Мельник, Оксана Юріївна
1
Мурликіна, Наталія Віталіївна
1
Сметанська, Ірина Миколаївна
Тема
2
желатин
1
absorption band
1
flour
1
gelatin
1
IR spectroscopy
1
transglutaminase
1
whipped
1
xanthan
1
борошняний
1
вологоутримуючої здатності
.
дальше >
по дате выпуска
1
2020
1
2023
Has File(s)
2
true