Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютамінази
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Мурликіна, Наталія Віталіївна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2023
Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Ладика, Віктор Іванович
;
Сметанська, Ірина Миколаївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
Перегляд
Автор
2
Гурський, Петро Васильович
2
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
2
Омельченко, Світлана Борисівна
1
Гринченко, Ольга Олексіївна
1
Камсуліна, Наталія Валеріївна
1
Ладика, Віктор Іванович
1
Мельник, Оксана Юріївна
1
Мурликіна, Наталія Віталіївна
1
Сметанська, Ірина Миколаївна
Тема
2
ксантан
1
absorption band
1
flour
1
gelatin
1
IR spectroscopy
1
transglutaminase
1
whipped
1
xanthan
1
борошняний
1
вологоутримуючої здатності
.
далі >
за датою випуску
1
2020
1
2023