Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 195 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
20
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестування
Павлюк, Р. Ю.
;
Крячко, Т. В.
;
Яницький, В. В.
;
Афанасьєва, В. А.
;
Максимова, Н. П.
2009
Функціональні комбіновані добавки з молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Берестова, А. А.
;
Глубокий, Д. О.
;
Підгорна, Н. І.
2009
Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмів
Павлюк, Р. Ю.
;
Соколова, Л. М.
;
Погарська, В. В.
;
Крячко, Т. В.
;
Максимова, Н. П.
2011-05-19
Нанотехнологія отримання замороженого пюре з обліпихи
Павлюк, Р. Ю.
;
Дібрівська, Н. В.
;
Лосєва, С. М.
2011-05-19
Розробка технології швидкозамороженого пюре із селери з використанням процесу кріодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Хоменко, А. В.
;
Дорошок, Т. В.
2011-04
Кріомеханічна модифікація добавок із грибів печериці в наноструктуровану форму
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Леухіна, Л. В.
;
Маціпура, Т. С.
2011-05
Спектральний аналіз впливу дрібнодисперсного подрібнення на бар під час отримання наноструктурованих антоціанових добавок
Павлюк, Р. Ю.
;
Крячко, Т. В.
;
Яницький, В. В.
2011-05-19
Вплив різних швидкостей заморожування на збереження бар ягід
Павлюк, Р. Ю.
;
Крячко, Т. В.
;
Яницький, В. В.
2011-05-19
Інноваційні технології заморожених десертів для оздоровчого харчування з використанням молочної сироватки та наноструктурованого пюре з ягід
Павлюк, Р. Ю.
;
Носіченко, Г. В.
2014-05-22
Фітоекстракти із рослинної сировини для збагачення кисломолочних продуктів
Павлюк, Р. Ю.
;
Абрамова, Т. С.
;
Соколова, Л. М.
;
Лосєва, С. М.
Discover
Author
120
Погарська, В. В.
47
Лосєва, С. М.
32
Максимова, Н. П.
25
Погарський, О. С.
17
Балабай, К. С.
16
Наконечна, Ю. Г.
15
Погарская, В. В.
14
Юр’єва, О. О.
13
Кострова, К. В.
13
Хоменко, А. В.
.
next >
Subject
8
БАР
4
БАД
3
заморожування
3
каротиноїди
3
ягоди
2
гарбуз
2
заморожені пюре
2
каротиновмісні овочі
2
кріогенна технологія
2
кріогенне подрібнення
.
next >
Date issued
34
2020 - 2021
151
2010 - 2019
10
2009 - 2009
Has File(s)
195
true