Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 195 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестуванняПавлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В.; Афанасьєва, В. А.; Максимова, Н. П.
2009Функціональні комбіновані добавки з молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.; Глубокий, Д. О.; Підгорна, Н. І.
2009Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмівПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Максимова, Н. П.
2011-05-19Нанотехнологія отримання замороженого пюре з обліпихиПавлюк, Р. Ю.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М.
2011-05-19Розробка технології швидкозамороженого пюре із селери з використанням процесу кріодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Дорошок, Т. В.
2011-04Кріомеханічна модифікація добавок із грибів печериці в наноструктуровану формуПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Леухіна, Л. В.; Маціпура, Т. С.
2011-05Спектральний аналіз впливу дрібнодисперсного подрібнення на бар під час отримання наноструктурованих антоціанових добавокПавлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В.
2011-05-19Вплив різних швидкостей заморожування на збереження бар ягідПавлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В.
2011-05-19Інноваційні технології заморожених десертів для оздоровчого харчування з використанням молочної сироватки та наноструктурованого пюре з ягідПавлюк, Р. Ю.; Носіченко, Г. В.
2014-05-22Фітоекстракти із рослинної сировини для збагачення кисломолочних продуктівПавлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С.; Соколова, Л. М.; Лосєва, С. М.