Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 64201-64209 of 64209 (Search time: 0.038 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Напрямки формування якості для виробництва і постачання на ринок конкурентоспроможної кисломолочної продукціїСкирда, О. Є.; Комагуров, Ярослав Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2024Оцінка якості цукру-піску, що реалізується на ринку м.ХарковаЛетута, Т. М.; Кропівник, Анастасія Валеріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2024Аналіз розвитку аграрного підприємництва в УкраїніСиницина, Г. А.; Гаврильченко, А. О.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2024Порівняльна товарознавча характеристика масла солодковершкового, що реалізується у супермаркеті «Класс»Летута, Т. М.; Фарафон, В. Є.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2024Товарознавча експертиза та управління якістю харчовими продуктами (на прикладі ТОВ «АТБ-Маркет»)Татар, Л. В.; Гончарова, Олександра Анатоліївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2024Розроблення асортименту та рецептурного складу холодних закусок (пате) із морепродуктів для реалізації у закладі ресторанної індустрії «Fish House»Омельченко, Світлана Борисівна; Павлов, Денис Геннадійови; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології карамелі з сублімованими ягодами та її впровадження в майстерні карамеліЧеремська, Тетяна Володимирівна; Огородній, Даніїл Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення та упровадження організаційно-технологічних заходів зі створення меню для літературного кафе «Імбир» з вегетаріанським менюОмельченко, Світлана Борисівна; Омельчук, Данііл Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Товарознавча оцінка якості чаю, що реалізується в роздрібній торгівельній мережіКарбівнича, Т. В.; Лисенко, Вікторія Володимирівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи