Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 62501-62510 of 62528 (Search time: 0.037 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Основы технологии переработки семян амаранта с выработкой фармакопейного пищевого маслаРахимжонов, М. Т.; Рахимджанов, М. А.
2018Процес інфрачервоного сушіння для зернової продукціїПаламарчук, І. П.; Кюрчев, С. В.; Кюрчева, Л. М.; Верхоланцева, В. О.
2018Особливості використання ставкової риби під час виробництва ковбасПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Гулий, А. В.
2018Перспективи застосування двоокису вуглецю в сучасних холодильних системахПотапов, В. О.; Білий, Д. В.
2018Изучение способа получения масла из коконов тутового шелкопрядаРахимжонов, М. Т.; Рахимджанов, М. А.
2018Компоненти транскритичних холодильних систем та їх особливостіПетренко, О. В.; Семенюк, Д. П.
2022Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Історія педагогіки та освіти»Дроздова, І. П.
2022Тестовий контроль з навчальної дисципліни «Історія педагогіки та освіти»Дроздова, І. П.
2024Теплове обладнання підприємств харчових виробництв: методичні вказівкиШевченко, Андрій Олександрович
2024Наскрізна програма: методичні рекомендаціїКруглова, Олена Анатоліївна