Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61841-61850 of 61888 (Search time: 0.034 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Особливості класифікації зерна пшениці та система забезпечення якості борошняних продуктів у КанадіШаніна, О. М; Гавриш, Т. В.; Джонстон, А. Т.
2024Інновації в зберіганні та переробці зерна на високоякісну продукціюГавриш, Т. В.; Фоміна, І. М
2024Аналіз хлібопекарської якості житнього борошнаКовальова, В. П.; Ковальов, М. О.; Макаренко, В. Г.
2024Розробка харчових композицій продукції для людей в умовах постійного стресуСвідло, К. В.; Карпенко, Л. К.; Богомолов, О. В.; Піддубна, Л. В.
2024Технологія приготування м’ясних страв зі свинини способом «Sous Vide» та їх сенсорний аналізЧеремська, Т. В.; Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Костін, Д. П.
2024Інноваційні підходи до підвищення ефективності та стійкого розвитку виробництва кормівГавриш, Т. В.; Боровікова, Н. О.; Касабова, К. Р.; Фоміна, І. М.
2024Визначення якості борошняної сировиниШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Боровікова, Н. О.
2024Дослідження впливу плодоовочевої пасти на терміни зберігання рахат-лукумуСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Бабаєв, С. О.
2014Оптимізація бізнес-процесу управління персоналом підприємстваАлєксєєва, Н. І.; Лиходєдова, Т. В.
2024Вплив борошна з бульб чуфи на перебіг процесів дозрівання тіста та якість хліба пшеничногоОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Недвіга, С. В.; Юдіна, В. Р.