Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 60931-60940 of 61366 (Search time: 0.034 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Застосування технології екструзії під час виробництва нових видів зернових продуктівДубініна, А. А.; Попова, Т. М.
2015Совершенствование процесса производства пресервов из морских водорослейДейниченко, Г. В.; Карнаушенко, Ю. В.
2015Вплив емульгаторів ацилгліцеринної природи на міжфазну взаємодію в процесах змочування гідрофобної поверхніМурликіна, Н. В.; Самойленко, С. О.; Упатова, О. І.; Уклеїна, О. Г.
2015Кількісне визначення ароматутворювальних речовин у кріас-порошках антоціанової природи та їх екстрактахКузнецова, Т. О.; Пілюгіна, І. С.; Артамонова, М. В.
2015Удосконалення технології страв з кисломолочного сиру для раціонального харчування школярівНикифоров, Р. П.; Глушко, В. О.
2015Перспективи виробництва білкових концентратів олійних культурОбозна, М.; Гарнцарек, Б.; Кошель, О.; Перцевой, Ф.
2015Влияние замораживания и низкотемпературного хранения на оксидоредуктазную активность виноградаКюрчева, Л. Н.
2015Анализ оценки качества консервов из мяса кроликаИзтелиева, Р. А.; Байболова, Л. К.; Кизатова, М. Ж.; Адмаева, А. М.
2015Использование липидно-пектиновых комплексов для производства новых продуктовЛипатова, Л. П.
2015Спосіб зберігання зелені петрушки на основі аграрного гідрогелю та антиоксидантівКулик, А. С.