Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 58811-58820 of 59954 (Search time: 0.03 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальність розробки нових способів виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності із плодоовочевої сировиниЗагорулько, О. Є.; Гордієнко, І. О.
2019Технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використаннямГоловко, Т. М.; Геліх, А. О.
2019Екологічна упаковка для м’ясопродуктів: стан і перспективи розвиткуКамсуліна, Н. В.; Євченко, Ю. О.; Баранік, В. С.
2019Інноваційний підхід до організації обліку діяльності кафе нового форматуКириленко, М. В.; Наумова, Т. А.
2014Нові напрями підвищення енергоефективності процесу та обладнання для сушіння морепродуктівДейниченко, Г. В.; Карнаушенко, Ю. В.; Гузенко, В. В.
2014Дослідження харчової цінності напівфабрикатів для молочних коктейлів зі скoлотинДейниченко, Г. В.; Юдіна, Т. І.; Рудоченко, О. В.
2024Основи наукових досліджень в агрономії: навч. посібникПоложенець, Віктор Михайлович; Немерицька, Людмила Вікторівна; Фурдига, Микола Миколайович; Станкевич, Сергій Володимирович; Рожкова, Тетяна Олександрівна
2023Інноваційне підприємництво у зовнішньоекономічній діяльності: особливості та вектори розвиткуКащена, Н. Б.; Яцюк, О. В.
2023Інноваційне підприємництво під час війни: виклики та можливості для підприємтв торгівліКащена, Н. Б.; Чміль, Є. Л.
2023Концептуальні основи управління інноваційним розвитком підприємстваНестеренко, І. В.; Санжаревська, І. М.