Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-11-10Ціннісно-орієнтований підхід до управління розвитком підприємства ресторанного бізнесуГросул, В.А.; Балацька, Н.Ю.
2022Стратегія розвитку підприємства ресторанного господарстваТкаченко, О.П.; Чирва, Маргарита Олексіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022Удосконалення процесу обслуговування іноземних споживачів у ресторанному комплексВіннікова, В. В.; Черевань, Андрій Сергійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2020Франчайзинг як інструмент розвитку ресторанного бізнесу: міжнародний досвід та національні особливостіСтаверська, Т.О.; Козуб, В.О.
2020Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавірусу: проблеми та напрями трансформації моделей розвиткуБалацька, Наталія Юріївна
2020Методичний підхід до визначення напряму розвитку підприємства ресторанного бізнесуБалацька, Наталія Юріївна