Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9848
Назва: Програма виробничої практики для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" спеціалізацій : "управління безпечністю та якістю товарів", "Організація оптової, роздрібної торгівлі та біржової діяльності"
Автори: Соколова, Євгенія Борисівна
Абабова, Аліна Геннадіївна
Піддубний, Василь Вікторович
Ключові слова: виробнича практика;програма;підприємництво;торгівля;біржова діяльність;безпечність товарів;якість товарів;управління;роздрібна торгівля;оптова торгівля
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Програма виробничої практики для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" спеціалізацій : "управління безпечністю та якістю товарів", "Організація оптової, роздрібної торгівлі та біржової діяльності" / уклад. : Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова, В. В. Піддубний. Х. : ХДУХТ, 2017. 17 с.
Короткий огляд (реферат): Виробнича практика призвана максимально підготовити майбутніх спеціалістів до практичної роботи, підвищити рівень їх професійної підготовки, забезпечити набуття вмінь та навичок роботи у наукових, виробничих та бізнесових колективах. Програма практик базується на знаннях, набутих при вивченні загально-технічних і всіх спеціальних дисциплін спеціальностей "Управління безпечністю та якістю товарів" та "Організація оптової, роздрібної торгівлі та біржової діяльності", а також по охороні праці, техніки і організації виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9848
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
programa_virobnicha_praktika_upravl_yakistyu_optova_rozdr_torg_2017.pdf214.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.