Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9650
Назва: | Пакет контрольних завдань для заміру поточних і залишкових знань із дисципліни «Зберігання харчових продуктів» для студентів, що навчаються за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» |
Автори: | Одарченко, Дмитро Миколайович Карпенко, Зінаїда Павлівна Резниченко, Галина Петрівна |
Ключові слова: | конторольні завдання;замірювання знань;зберігання;харчові продукти;зберігання харчових продуктів |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Пакет контрольних завдань для заміру поточних і залишкових знань із дисципліни «Зберігання харчових продуктів» для студентів, що навчаються за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / уклад. : Д. М. Одарченко, З. П. Карпенко, Г. П. Резниченко. Х. : ХДУХТ, 2017. 117 с. |
Короткий огляд (реферат): | Пакет контрольних завдань для заміру поточних та залишкових знань із дисципліни «Зберігання харчових продуктів» створений з урахуванням програм дисципліни, яка відповідно до навчального плану за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» . Пакет контрольних завдань для заміру залишкових та поточних знань складається з двох частин: пакети контрольних завдань для заміру поточних знань та пакети контрольних завдань для заміру залишкових знань. Комплекс контрольних завдань охоплює основні розділи навчальної робочої програми та складено із урахуванням практичних ситуацій, що зустрічаються в майбутній діяльності спеціаліста за отриманим фахом. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9650 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
paket_kz_dlya_zamiru_potoch_znan_zberigannya_harchovih_prod_2017.pdf | 1.53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.