Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9594
Назва: | Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантану |
Автори: | Торяник, О. І. Дьяков, О. Г. Луньова, О. С. |
Ключові слова: | безбілкове тісто;ксантан;дієтичний хліб;спін-спінова релаксація;імпульсний спектрометр ЯМР |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Торяник О. І., Дьяков О. Г., Луньова О. С. Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантану. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 448-453. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено дослідження спін-спінової релаксації з використанням імпульсного спектрометра ЯМР у безбілковому тісті з малими добавками ксантану, які впливають на споживчі характеристики дієтичного хліба. Research of spin-spin relaxation in conducted with the use of impulsive spectrometer NMR in the non-protein dough with small additions of xanthan gum, which influence on consumer descriptions of dietary bread. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9594 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_71.pdf | 471.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.