Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9485
Название: | Товарознавство та експертиза харчових продуктів, одержаних із генетично модифікованих джерел |
Авторы: | Янчева, Марина Олександрівна Ольховська, Вікторія Сергіївна |
Ключевые слова: | товарознавство;експертиза;харчові продукти;генетично модифіковані джерела |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Товарознавство та експертиза харчових продуктів, одержаних із генетично модифікованих джерел : опорний конспект лекцій за напрямком 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" для студентів спеціальностей : 8.030510.01 "Товарознавство та комерційна діяльність", 8.030510.02 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 8.030510.03 "Експертиза товарів та послуг", 8.030510.04 "Управління якістю та безпечністю товарів" / уклад. : М. О. Янчева, В. С. Ольховська. Х. : ХДУХТ, 2011. 94 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Опорний конспект лекцій містить матеріал, який науково обгрунтовує завдання, виконує практичні уміння та навички професійної діяльності майбутнього фахівця в межах спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Товарознавство та експертиза в митній справі", "Експертиза товарів та послуг", "Управління якістю та безпечністю товарів". |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9485 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
oporn_konsp_lekcij_tovarozn_ta_eksp_prod_z_genno_modif_sirovini_2011.pdf | 1.24 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.