Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9439
Название: Визначення моменту опору шнекового змішувача при виготовлені кондитерських виробів
Авторы: Солошенко, О. О.
Научный руководитель: Лисиченко, М. Л.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Солошенко О. О. Визначення моменту опору шнекового змішувача при виготовлені кондитерських виробів. Матеріали XVІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі" м. Харків, 25-26 травня 2020 р.; наук. кер. Лисиченко М. Л. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 117.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9439
Располагается в коллекциях:Матеріали XVI-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy_molod_i_sg-2020-117.pdf247.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.