Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9311
Назва: | Сучасні підходи до отримання екологічно безпечних продуктів харчування |
Автори: | Юдічева, О. П. |
Ключові слова: | екологічно безпечні продукти харчування;добриво „Ріверм";живлення рослин;рослинна продукція |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Юдічева О. П. Сучасні підходи до отримання екологічно безпечних продуктів харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 378-382. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання сучасних підходів до отримання екологічно безпечних продуктів харчування в Україні. Наведено характеристику особливостей використання органічного, екологічно безпечного добрива „Ріверм". Викорисnання добрива сприяє живленню рослин, виводить з них токсини, захищає від хвороб, покращує товарні властивості отриманої рослинної продукції. The article deals with the problem of modern approaches to getting ecologi cally safe foodstuffs in Ukraine. It gives characteristics of peculiarities of using organic, ecologically safe fertilizer ,,Riverm". The use of the fertilizer assists plant root nutrition, taking out toxins, improvement of the quality of plant products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9311 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_60.pdf | 513.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.