Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9080
Название: Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію
Авторы: Крайнюк, Л. М.
Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Старчаєнко, О. Т.
Манжос, Н. В.
Ключевые слова: кулінарна продукція;технологічні карти;рецептури
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Старчаєнко О. Т., Манжос Н. В. Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 342-349.
Краткий осмотр (реферат): Сформульовано принципово новий науково обгрунтований підхід як до створення рецептур з більш досконалими технологічними параметрами, так і до технологічних карт на кулінарну продукцію.
The on principle new scientifically grounded going is formulated both near creation of compounding with more perfect technological parameters and to the flowsheets on culinary products.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9080
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_54.pdf758.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.