Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9056
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Седо, А. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-16T10:54:53Z | - |
dc.date.available | 2022-10-16T10:54:53Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Седо А., Пивоваров П. П., Дейниченко Г. В., Крамаренко Д. П. Оптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 250-257. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9056 | - |
dc.description.abstract | Представлено результати наукових досліджень стосовно оптимізації рецептурного складу напівфабрикату молочно-білкового фаршу використанням йодовмісної добавки - зостери. | uk_UA |
dc.description.abstract | The Presented results of the scientific studies of the determination optimum compound department composition of the half-finished item milk-protein mincemeat with use iodine abecedary additives eelgrass. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | зостера | uk_UA |
dc.subject | молочно-білковий фарш | uk_UA |
dc.subject | йодовмісні добавки | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.title | Оптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_39.pdf | 998.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.