Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9019
Название: Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировини
Авторы: Маяк, В. І.
Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Ключевые слова: цукати;плодово-ягідна сировина;пастоподібні концентрати;напої
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Маяк В. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 144-152.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливість створення нових ресурсозберігаючих способів виготовлення ПКН та цукатів із плодово-ягідної сировини та овочів. Досліджено структурно-механічні властивості ПКН та цукатів.
Possibility of creation of new resourcekeepings methods of production of PKN and candied fruits is considered from fruit-baccate raw material and green stuffs. Strukturno-mekhanicheskie properties of PKN and candied fruits are investi gational.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9019
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_23.pdf819.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.