Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8992
Назва: | Дослідження впливу біоорганічного кальцію харчової кістки на функціонально-технологічні властивості м’яса в технології м’ясних січених виробів |
Автори: | Колесник, А. О. Колесник, Т. Л. |
Ключові слова: | напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ);м'ясні січені вироби;функціонально-технологічні властивості (ФТВ) м'яса |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Колесник А. О., Колесник Т. Л. Дослідження впливу біоорганічного кальцію харчової кістки на функціонально-технологічні властивості м’яса в технології м’ясних січених виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 108-113. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) у технології м'ясних січених виробів на функціонально-технологічні властивості (ФТВ) м'яса. The influence of calcium ions on bone food half finished (BFN) in technol ogy of the meat stuffing product on the functional and technological properties (FTP) of meat was determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8992 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_18.pdf | 633.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.