Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8990
Назва: | Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатів |
Автори: | Янчева, М. О. Яковлева, Ю. В. |
Ключові слова: | м'ясні напівфабрикати;заморожування м'яса;м'ясопродукти;низькі температури |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 96-103. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання впливу низьких температур на м'ясні напівфабрикати. Надано характеристики способів та режимів заморожування м'яса та м'ясопродуктів, наведено їх класифікацію. The problems of low temperatures influence on meat semi-products were examined/ Features of means and conditions of frozen meats and meat products were shown, the classification was given. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8990 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_16.pdf | 799.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.