Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8990
Назва: Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатів
Автори: Янчева, М. О.
Яковлева, Ю. В.
Ключові слова: м'ясні напівфабрикати;заморожування м'яса;м'ясопродукти;низькі температури
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 96-103.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання впливу низьких температур на м'ясні напівфабрикати. Надано характеристики способів та режимів заморожування м'яса та м'ясопродуктів, наведено їх класифікацію.
The problems of low temperatures influence on meat semi-products were examined/ Features of means and conditions of frozen meats and meat products were shown, the classification was given.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8990
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_16.pdf799.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.