Випуск 1 (13) : [71] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 71
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011Психологічні аспекти застосування інформаційних технологій у процесі перепідготовки спеціалістів менеджменту із зовнішньоекономічної діяльностіАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Попкова, К. В.
2011Запровадження інформаційних технологій у самостійну роботу слухачів у процесі перепідготовки спеціалістів із маркетингуАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Чеканова, Л. В.
2011Упровадження електронних інформаційно-навчальних ресурсів у процес перепідготовки спеціалістів із маркетингуАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Василенко, Г. М.
2011Використання технологій Power Point у створенні інтерактивних навчальних матеріалівЯнчева, Л. М.; Вялкіна, С. П.; Гірінова, Л. В.
2011Розроблення нового упакування для шампуню на основі аналізу технологій косметичної промисловостіДоманова, О. В.; Шматченко, А. С.
2011Математичні моделі проектування добових раціонів харчування з високим вмістом кальцію на базі раціонів одноразового споживанняКрутовий, Ж. А.; Півненко, А. О.
2011Знежирення поверхні алюмінієвих виробів у водяних розчинах натрій метасилікатуСамойленко, С. О.; Байрачний, В. Б.
2011Разработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковкеТимошенкова, И. А.; Перкель, Р. Л.
2011Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировиниПогожих, М. І.; Воронцова, Ж. В.; Павлюк, І. М.
2011Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальціюКрутовий, Ж. А.; Манжос, Н. В.; Запаренко, Г. В.
2011Леткі компоненти коньячних виробівСелютіна, Г. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Щербакова, Т. В.
2011Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молокаРижкова, Т. М.; Бондаренко, Т. А.
2011Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозріванняСавінок, О. М.; Літвінова, І. О.
2011Дослідження змін якості та біохімічного складу тушок гусей залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівліШеломієнко, Н. В.; Павленко, Л. О.
2011Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Т. В.; Миронов, Д. А.; Уланова, О. О.
2011Напружений стан стрічки підвісного конвеєра для транспортування сипких харчових продуктівБельмас, І. В.; Бобильова, І. Т.
2011Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тваринГалух, Б. І.; Дроник, Г. В.
2011Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберіганняХомич, Г. П.; Капрельянц, Л. В.; Земелєв, С. А.
2011ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода"Білецька, Я. О.; Дьяков, О. Г.; Дюкарева, Г. І.; Торяник, О. І.
2011Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктівЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.; Михайленко, В. Г.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 71