Skip navigation
logo sbtu repo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile
  1. Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
  2. 05. Наукові видання ДБТУ
  3. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі

2011 : [134] Community home page

Browse

Collections in this community

Випуск 1 (13) [71]

Випуск 2 (14) [63]

Discover

Author
  • 2 Запаренко, Г. В.
  • 2 Колесник, А. О.
  • 2 Колесник, Т. Л.
  • 2 Колеснікова, М. Б.
  • 2 Крутовий, Ж. А.
  • 2 Кучерук, З. І.
  • 2 Кіптела, Л. В.
  • 2 Малафаєв, М. Т.
  • 2 Михайленко, В. Г.
  • 2 Михайлов, В. М.
  • . < previous next >
Subject
  • 7 якість
  • 5 навчальний процес
  • 4 безпечність
  • 3 дієтичні добавки
  • 3 козине молоко
  • 3 макаронні вироби
  • 3 напівфабрикат кістковий харчовий ...
  • 2 «Калгем»
  • 2 «Редгем»
  • 2 БАР
  • . next >
Date issued
  • 134 2011
Has File(s)
  • 134 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback