Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8673
Title: Дослідження зміни кислотності сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока з використанням борошна кукурудзи
Authors: Перцевой, Ф. В.
Обозна, М. В.
Keywords: борошно кукурудзи;сирний продукт м'який;сухе знежирене молоко;дозрівання
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Перцевой Ф. В., Обозна М. В. Дослідження зміни кислотності сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока з використанням борошна кукурудзи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 33-40.
Abstract: Досліджено вплив борошна кукурудзи на зміну кислотності сирного продукту м'якого, виробленого на основі сухого знежиреного молока, під час дозрівання. Встановлено та проаналізовано кінетику зміни, а також взаємозв'язок між титрованою та активною кислотностями продукту в залежності від концентрації борошна кукурудзи в системі. Обґрунтовано термін дозрівання продукту сирного м'якого.
The effect of corn flour to change the acidity of soft cheese product pro duced based on skimmed milk during ripening. Established and analyzed the kinetics and the relationship between tytrovanoyu and active acidity of the product depend ing on the concentration of maize flour in the system. Grounded term ripening of soft cheese product.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8673
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_7.pdf695.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.