Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8667
Назва: | Обґрунтування термінів зберігання плодово-ягідних соусів за умови введення консерванту |
Автори: | Малюк, Л. П. Зіолковська, А. В. |
Ключові слова: | соуси з сорбатом калію;зберігання;консерванти;плодово-ягідні соуси |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Малюк Л. П., Зіолковська А. В. Обґрунтування термінів зберігання плодово-ягідних соусів за умови введення консерванту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 17-23. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено зміну основних показників безпечності (мікробіологічних) та якості (органолептичних, фізико-хімічних, структурно-механічних) нових яблучно-обліпихових та яблучно-журавлиних соусів з сорбатом калію під час зберігання. На основі проведених досліджень обгрунтовано термін їх зберігання. Changes of main qualitative characteristics of safe (microbiological) and quality (organoleptic, physicochemical, rheological) of new apple-sea-buckthorn and apple-cranberries sauces with potassium sorbate are researched. Based on these researches shelf life of sauces are proved. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8667 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_5.pdf | 678.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.