Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8667
Title: | Обґрунтування термінів зберігання плодово-ягідних соусів за умови введення консерванту |
Authors: | Малюк, Л. П. Зіолковська, А. В. |
Keywords: | соуси з сорбатом калію;зберігання;консерванти;плодово-ягідні соуси |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Малюк Л. П., Зіолковська А. В. Обґрунтування термінів зберігання плодово-ягідних соусів за умови введення консерванту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 17-23. |
Abstract: | Досліджено зміну основних показників безпечності (мікробіологічних) та якості (органолептичних, фізико-хімічних, структурно-механічних) нових яблучно-обліпихових та яблучно-журавлиних соусів з сорбатом калію під час зберігання. На основі проведених досліджень обгрунтовано термін їх зберігання. Changes of main qualitative characteristics of safe (microbiological) and quality (organoleptic, physicochemical, rheological) of new apple-sea-buckthorn and apple-cranberries sauces with potassium sorbate are researched. Based on these researches shelf life of sauces are proved. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8667 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_5.pdf | 678.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.