Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8528
Назва: Споживні властивості коктейлів на основі молочних продуктів, яблучного соку, гарбузової пасти та "Ламідану”
Автори: Перцевой, Ф. В.
Кущ, С. П.
Рудавська, М. В.
Ключові слова: ,,Ламідан";молочні коктейлі;пiноемульсійні системи;збагачення
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Перцевой Ф. В., Кущ С. П., Рудавська М. В. Споживні властивості коктейлів на основі молочних продуктів, яблучного соку, гарбузової пасти та "Ламідану”. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 11-17.
Короткий огляд (реферат): Наведені результати дослiджень, які доповнили раніше отримані дані про можливість збагачення молочних коктейлів йодом, селеном та іншими мікроелементами за рахунок введення в рецептуру ,,Ламідану" і підтвердили позитивний вплив останнього на споживні властивості молочних коктейлів, як пiноемульсійних систем.
There were given the results of the investigations which supplemented data received before as the possibility of enrichment milk cocktails with iodine, selenium and other microelements owing to introduction "Lasmidane" recipe. There results confirmed the influence of "Lamidane" on the consumption qualities of milk, cocktails as foam-emulsion systems.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8528
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_4.pdf696.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.