Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8273
Назва: Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»
Автори: Пивоваров, Павло Петрович
Горальчук, Андрій Богданович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Генадіївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Омельченко, Світлана Борисівна
Нагорний, Олександр Юрійович
Рябець, Ольга Юріївна
Мельник, Оксана Юріївна
Боковець, Сергій Петрович
Ключові слова: термообробка;висолювання білків;кисломолочний сир;вологоутримуючи здатності;гідроліз сахарози;полісахариди;піноутворення
Дата публікації: 2020
Видавництво: Х.: СНАУ
Бібліографічний опис: Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр денної та заочної форми навчання ОПП «Харчові технології»: укладачі П. П. Пивоваров, А. Б. Горальчук, О. П. Тищенко, Н. Г. Гринченко, Ф. В. Перцевой, С. Б Омельченко, О. Ю. Нагорний, О. Ю. Рябець, О. Ю. Мельник, С. П. Боковець. Х. : СНАУ, 2020. 49 с.
Короткий огляд (реферат): В методичних рекомендаціях описані види навчально-методичних видань та їх роль в навчальному процесі, приведена характеристика навчальних занять, їх науково-методичне забезпечення, структура, порядок оформлення та підготовки до видання методичних матеріалів, а також зразки навчальних та робочих навчальних видань з коментарями щодо їх підготовки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8273
Розташовується у зібраннях:Практикуми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_TOXT_21.pdf722.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.