Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8273
Назва: | Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології» |
Автори: | Пивоваров, Павло Петрович Горальчук, Андрій Богданович Тищенко, Ольга Павлівна Гринченко, Наталя Генадіївна Перцевой, Федір Всеволодович Омельченко, Світлана Борисівна Нагорний, Олександр Юрійович Рябець, Ольга Юріївна Мельник, Оксана Юріївна Боковець, Сергій Петрович |
Ключові слова: | термообробка;висолювання білків;кисломолочний сир;вологоутримуючи здатності;гідроліз сахарози;полісахариди;піноутворення |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Х.: СНАУ |
Бібліографічний опис: | Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр денної та заочної форми навчання ОПП «Харчові технології»: укладачі П. П. Пивоваров, А. Б. Горальчук, О. П. Тищенко, Н. Г. Гринченко, Ф. В. Перцевой, С. Б Омельченко, О. Ю. Нагорний, О. Ю. Рябець, О. Ю. Мельник, С. П. Боковець. Х. : СНАУ, 2020. 49 с. |
Короткий огляд (реферат): | В методичних рекомендаціях описані види навчально-методичних видань та їх роль в навчальному процесі, приведена характеристика навчальних занять, їх науково-методичне забезпечення, структура, порядок оформлення та підготовки до видання методичних матеріалів, а також зразки навчальних та робочих навчальних видань з коментарями щодо їх підготовки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8273 |
Розташовується у зібраннях: | Практикуми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
LP_TOXT_21.pdf | 722.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.