Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8267
Название: | Загальні технології харчової промисловості. Частина 1 |
Авторы: | Перцевой, Федір Всеволодович Ладика, Володимир Іванович Пивоваров, Павло Петрович Гринченко, Ольга Олексіївна Камсуліна, Наталія Валеріївна Дроменко, Олена Борисівна Мельник, Оксана Юріївна Котляр, Олег Володимирович Діхтярь, Альона Миколаївна Омельченко, Світлана Борисівна Боковець, Сергій Петрович |
Ключевые слова: | м’ясної сировини;холодильна обробка;кисломолочний сир;морозиво;плавлені сири;соління риби;рибні паштети;казеїну;напівфабрикати |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Х. : СНАУ |
Библиографическое описание: | Перцевой Ф. В., Ладика В. І., Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Камсуліна Н. В., Дроменко О. Б., Мельник О. Ю., Котляр О. В., Діхтярь А. М., Омельченко С. Б., Боковець С. П. Загальні технології харчової промисловості. Навчальний посібник у 2 ч. Ч. 1. Х.: СНАУ, 2021. 317 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Видання призначене для навчання бакалаврів за спеціальністю 181 «Харчові технології». Матеріал буде корисним для спеціалістів, магістрів, аспірантів, наукових співробітників та практичних працівників, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читачів, професійні інтереси яких пов’язані з харчовими технологіями. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8267 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
NP_Zahal_tekhnol_21_1.pdf | 5.14 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.