Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7878
Назва: | English for Restaurant and Catering =Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства |
Автори: | Удовенко, Інна Володимирівна Подворна, Людмила Анатоліївна Ков’ях, Ігор Іванович |
Ключові слова: | аглійська мова;культура мовлення;професійне мовлення;практичні завдання;ресторанне господарство;навчальні тексти |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Удовенко, І. В., Подворна Л.А., Ков'ях І.І. English for Restaurant and Catering = Англійський для спеціалістів сфери ресторанного господарства: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2015. 201 с. Англ. |
Короткий огляд (реферат): | Посібник містить автентичні фахові навчальні тексти та систему різноманітних Інтерактивних вправ, які сприяють розширенню лексичного запасу, придбанню практичних навичок застосування здобутих знань у професійному спілкуванні в фаховому середовищі. Кожен з розділів має відео супроводження з завданнями та вправами на аудіо розуміння вивченого матеріалу, що забезпечує формування навичок усного мовлення та розвиток творчого мислення у студентів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7878 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
navch_pos_English_for_restaurant_and_catering.pdf | 9.76 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.