Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7878
Назва: English for Restaurant and Catering =Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства
Автори: Удовенко, Інна Володимирівна
Подворна, Людмила Анатоліївна
Ков’ях, Ігор Іванович
Ключові слова: аглійська мова;культура мовлення;професійне мовлення;практичні завдання;ресторанне господарство;навчальні тексти
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Удовенко, І. В., Подворна Л.А., Ков'ях І.І. English for Restaurant and Catering = Англійський для спеціалістів сфери ресторанного господарства: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2015. 201 с. Англ.
Короткий огляд (реферат): Посібник містить автентичні фахові навчальні тексти та систему різноманітних Інтерактивних вправ, які сприяють розширенню лексичного запасу, придбанню практичних навичок застосування здобутих знань у професійному спілкуванні в фаховому середовищі. Кожен з розділів має відео супроводження з завданнями та вправами на аудіо розуміння вивченого матеріалу, що забезпечує формування навичок усного мовлення та розвиток творчого мислення у студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7878
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
navch_pos_English_for_restaurant_and_catering.pdf9.76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.