Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7342
Назва: Проектування підприємств галузі
Автори: Артамонова, Майя Володимирівна
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Артамонова М. В. Проектування підприємств галузі: методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 29 c.
Короткий огляд (реферат): Курсовий проект - самостійна робота студента, яка виконується після вивчення дисциплін «Технологія галузі», «Проектування підприємств галузі». Під час виконання курсового проекту студент повинен навчитися формулювати задачі для проектування нового хлібопекарського, кондитерського, макаронного або харчоконцентратного підприємства (цеху) та пропонувати шляхи їх вирішення, проводити технологічні розрахунки ліній, виробничих дільниць та цехів хлібобулочних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7342
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2020.1_poz_17.pdf1.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.